YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor Deplasmanda Zirvede

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde son olarak deplasmanda Balıkesirspor'u 2-1 mağlup ederek moral bulan Denizlispor, dış saha

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde son olarak deplasmanda Balıkesirspor'u 2-1 mağlup ederek moral bulan Denizlispor, dış saha performansına göre 18 takım arasında en başarılı ekip olarak zirveyi eline geçirdi.
Yeşil siyahlılar gurbette oynadıkları 14 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyet ile 21 puan toplayarak deplasman lideri oldu. Denizlispor, bu karşılaşmalarda 19 gol atarken, kalesinde 15 gol gördü. Denizlispor, evinde ise 13 müsabakada 16 puan toplayabildi. Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, sosyal medya hesabından, "Şaka ama keşke her maçımızı deplasmanda oynasak" yorumunu yaptı.
Öte yandan Ali Tandoğan'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren yönetim, yüksek maliyeti nedeniyle Alpay Özalan isminden vazgeçme noktasına geldi. Yönetim, hafta sonu maç oynanmayacağı için aceleci davranmayacak. Bu arada yönetim sözleşmesi sona erecek futbolcularla görüşmelere başlamayı planlıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler