YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor-Giresunspor Notlar

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Denizlispor'da sahaya 11'de çıkan Berkan, 45'inci dakikada talihsiz bir sakatlık yaşadı. Oyuna devam edemeyen futbolcu yerini

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Denizlispor'da sahaya 11'de çıkan Berkan, 45'inci dakikada talihsiz bir sakatlık yaşadı. Oyuna devam edemeyen futbolcu yerini Sankoh'a bırakmak zorunda kaldı.
Yeşil siyahlılarda taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi. Tribünde yaklaşık 1500 Denizlili futbolsever yer alırken, 50 kadar Giresunsporlu da takımlarını destekledi. Belediye Başkanı Osman Zolan da maçı izleyenler arasındaydı.
Karşılaşmadan önce Fırat Kalkanı Operasyonu'nda şehit olan askerlerimiz için 1 dakikalık saygı duruyunda bulunulurken, tribünler hep bir ağızdan, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" tezahüratını yaptı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler