YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor Iç Transfere Yönelecek

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Denizlispor, yasağın yaz döneminde de kalkmama ihtimalini göze alarak kadrodaki isimlerle görüşerek sözleşmelerini uzatacak. Daha

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Denizlispor, yasağın yaz döneminde de kalkmama ihtimalini göze alarak kadrodaki isimlerle görüşerek sözleşmelerini uzatacak. Daha önce sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek isimlerle masaya oturup anlaşan yönetim, diğer futbolcularla da sözleşme yenileyecek. Bu sayede kadro iskeletini koruyacak yeşil siyahlılar, diğer yandan yasağı kaldırma girişimlerini de sürdürecek.
Süper Lig ve TFF 1'nci Lig'de sezona 1 haftalık Ziraat Türkiye Kupası maçları arası verilmesi nedeniyle 4 gün tatil yapan Denizlisporlu futbolcular, Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanının hazırlıklarına başladı. 11 Şubat Cumartesi günü oynanacak maç, ev sahibi ekibin sahasının bakımda olması nedeniyle İstanbul Vodafone Arena'ya alındı.
Basın Sözcüsü Taner Atilla, futbolcuların hesaplarına alacaklarının bir kısmını yatırdıklarını da söyleyerek, "50 bin TL'si prim, kalan miktarı maç başı olmak üzere kadroya 400 bin TL dağıttık. Gelecek paralara göre futbolcu arkadaşlarımıza ödemelerini yapmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler