YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor Kulübü Başkanı Özsoy:

DENİZLİ (AA) - Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Özsoy, Denizlispor'da yalnızlık ve mutsuzluğun asla olmayacağını söyledi. 

Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Özsoy, Denizlispor'da yalnızlık ve mutsuzluğun asla olmayacağını söyledi. Özsoy, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, istifa eden yönetim kurulu üyeleri Uğur Bağbaşlıoğlu, Serkan Başbuğ ve Ali Sulayıcı'ya verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bu isimlerin yerine davet yoluyla yeni yöneticilerin alınacağını belirtti. Özsoy, gelecek sezon için "zorlu yolda cesurca" yürüyeceklerini ifade etti. Tekden Denizlispor'un Süper Lig'e çıkması için birlik ve beraberlik gerektiğini bildiren Özsoy, açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kentimizi, insanlarımızı, Tekden Denizlisporumuzu seviyoruz. Sevgi olmadığı takdirde yalnızlık ve mutsuzluk hayatın her köşesinde kendisini hissettirmektedir. Denizlispor’da yalnızlık ve mutsuzluk asla olmayacak. Bundan sonra Denizlispor camiasının gereksiz polemiklere girme, kişisel kavgalar çıkarma gibi bir lüksü kalmamıştır. İyi günde ve kötü günde mutluluklarını ve acılarını paylaşabileceği dostlara ihtiyacımız var."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler