YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor-Şanlıurfaspor Notları

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİSPOR'un Teknik Direktörlük görevi için her konuda anlaşmak istediği Timuçin Beyazıt, yönetimin kongre kararı alması üzerine

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİSPOR'un Teknik Direktörlük görevi için her konuda anlaşmak istediği Timuçin Beyazıt, yönetimin kongre kararı alması üzerine Şanlıurfaspor maçını izlemeden şehirden ayrıldı.
Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, olağanüstü kongre açıklamasından sonra protokol tribünde kulüp başkanları için ön sırada ayrılan koltuğa oturmadı. Urkay, yönetici arkadaşlarının yanında oturmayı tercih etti.
Şanlıurfaspor'u Denizli Atatürk Stadı'nda 9 taraftarı destekledi. Karşılaşmanın hafta içi olması nedeniyle tribünlere ilgi yoktu. Mücadeleyi yaklaşık bin Denizlisporlu takip etti.
Denizlispor'un başında Futbol Federasyonun'ndan izinli olarak 2 maçtır sahaya çıkan Mehmet Ali Keskinler, ideal kadroyu değiştirmedi. Denizlispor'da sakat olan Alperen'in yerine defansın sağında Burak Altıparmak oynadı. Yeşil siyahlılarda forvette ise yine Yasin Ozan görev yaptı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler