YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor Telafi Peşinde

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Bu sabah İzmir üzerinden uçakla Elazığ'a giden yeşil siyahlı ekipte grip nedeniyle geçen hafta oynayamayan

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Bu sabah İzmir üzerinden uçakla Elazığ'a giden yeşil siyahlı ekipte grip nedeniyle geçen hafta oynayamayan Veli'nin yanı sıra sakatlığı yüzünden 5 maçtır takımdan uzak kalan Sankoh da kadroya dahil edildi. Tedavisi devam eden Berkan ve dizinden sakat olan Necati ile Kolombiya'da meydana gelen uçak kazasında Chapecoense takımında oynayan üç arkadaşını kaybeden Brezilyalı Moritz, morali bozuk olduğu için Elazığ'a götürülmedi.
Elazığ'a üç puan için gittiklerini, hafta içinde yapılan çalışmalarda futbolcularına bu maçtan galibiyet istediğini ifade eden teknik sorumlu Ali Tandoğan, şöyle dedi:
"Kendi evimizde hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık. Bunu Elazığ deplasmanında telafi edeceğiz. Ligin iyi takımlarından biriyle karşı karşıya geleceğiz. En üst seviyede mücadele ederek sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler