YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor Umut Dolu

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın kendilerine ilaç gibi geldiğini belirten Mehmet Altıparmak, "Bu süreçte takımda

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın kendilerine ilaç gibi geldiğini belirten Mehmet Altıparmak, "Bu süreçte takımda mantal rahatlama oldu. Bir hafta boyunca çift idman yaparak Adanaspor maçına hazırlandık. Artık galibiyet serisine başlayacağız. Adana deplasmanından galibiyetle döneceğimize inancım tam" dedi.
Denizlispor'un gelecek vaat eden futbolcularından olan Şevki'yi iki haftadır kadroya almadığını ifade eden Mehmet Altıparmak, bu konuda şunları söyledi:
"Şevki genç yeteneklerimizden biri. Ancak kendisinin yürüyecek dermanı bile yoktu. Bu durum tamamen psikolojik. İki haftadır özel idmanlar yapıyor, oyuncuda gelişme var. Takımın izin yaptığı günlerde Şevki tek başına antrenmanlarını sürdürdü. Şevki'den mutlaka yararlanacağım. Bize çok faydası olacak."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler