YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'a Isim Sponsoru Son Aşamada

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Türkiye'nin önemli firmalarından biriyle temas halinde olan yeşil siyahlıların imza aşamasında olduğu, açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılabileceği bildirildi.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Türkiye'nin önemli firmalarından biriyle temas halinde olan yeşil siyahlıların imza aşamasında olduğu, açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılabileceği bildirildi.
3 yılı kapsayan sponsorluk anlaşmasının kesinleşmesi halinde kulübün her yıl için 2 milyon Euro olmak üzere toplam 6 milyon lira gelir sağlayacağı belirtildi.
Gelişmeleri doğrulayan Başkan Süleyman Urkay, "Söz konusu firma ile yaklaşık bir aydır görüşüyoruz. Artık son aşamaya geldik. Bir aksilik olmaz ve anlaşmayı imzalarsak 3 yıl için 6 milyon Euro kaynak yaratacağız. Bu da Denizlispor'un mali anlamda rahatlamasını sağlayacak" dedi. Urkay, imzalar atılıncaya kadar firmanın ismini açıklamayacaklarını belirtti. Bu arada Altınordu yenilgisi için futbolculara toplam 100 bin TL ceza verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler