YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'a Rehavet Uyarısı

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la deplasmanda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan antrenmanla başlayan Denizlispor'un kazanamama stresini

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la deplasmanda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan antrenmanla başlayan Denizlispor'un kazanamama stresini üzerinden attığını belirten Ali Tandoğan, "Ligin bitmesine 10 hafta var. Henüz biten birşey yok. Üzerimizdeki stresi attık. 30 puana ulaştık ama alt sıralardaki takımlar mücadelelerini sürdürüyor. Her maça aynı ciddiyetle çıkmamız gerekiyor" dedi.
Boluspor karşısında takımının iyi bir mücadele sergilediğini vurgulayan Ali Tandoğan, dönem dönem forma bulmakta güçlük yaşayan Moritz'e de özel parantez açarken şunları söyledi:
"Ligde artık her maç çok zor. Tüm takımlar çok mücadele veriyor. Kolay 90 dakika ve kolay galibiyet yok. Kadromuzdaki tüm futbolculardan en yüksek verimi almaya çalışıyoruz. Bu hafta Moritz'e görev verdik ve iyi bir performans sergiledi. Her oyuncumuzu kazanma niyetindeyiz. Bize kim faydalı olacaksa, daha iyi performansa sahipse ona görev veriyoruz. Moritz bu hafta iyi oynadı ve kendisini kanıtladı."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler