YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da 2 Günlük Izin Bitti

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor Afyon kampının ardından verilen 2 günlük izni tamamlayarak topbaşı yaptı.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor Afyon kampının ardından verilen 2 günlük izni tamamlayarak topbaşı yaptı. Yeşil siyahlı ekip, sakatlığı bulunan Hollandalı Kappel dışında tam kadro çalıştı.
Ligin ilk haftasında deplasmanda Adanaspor'la karşılaşacaklarını hatırlatan Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, bu maçı kazanıp sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.
Berkan'ın çalışmalara başladığını, pubis başlangıcı teşhisi konulan Kappel için İstanbul'dan özel bir fizyoterapist getirdiklerini kaydeden Fırat, "Kappel 1 ya da 1.5 ay aramızda olmayacak.
Yüzde 75'lik bir aşama kaydetti. Bu hızla giderse, tahmin edilenden daha kısa sürede takıma dönebilir" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler