YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Altıparmak Tamam

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Olağanüstü kongre sürecine giren yeşil siyahlılarda Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ve akil adam Abdülkadir Uslu, geçen sezonun

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Olağanüstü kongre sürecine giren yeşil siyahlılarda Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ve akil adam Abdülkadir Uslu, geçen sezonun son haftalarında düşme hattında devraldığı takımı ligde tutan Mehmet Altıparmak ile el sıkıştı. Mehmet Altıparmak, önümüzdeki günlerde Abdülkadir Uslu'ya transfer listesini verecek.
Dehizlispor'da 1998-2000 yılları arasında futbolcu olarak şampiyonluk yaşayan, geçen sezon Engin İpekoğlu'nun yerine göreve gelen Mehmet Altıparmak'ın aldığı tekliflere rağmen kalmayı seçtiği öğrenildi.
Göreve yeniden talip olmayan Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, "Denizlispor'un transfer için bütçesi 7-8 milyon TL civarında olacak. Mehmet Altıparmak'ın kısıtlı maddi olanaklarla iyi bir ekip yaratacağına inanıyorum. Yönetime kim gelirse gelsin Mehmet Altıparmak ile yola devam edilecektir. Hocamızın kalmasını kentin ileri gelenleri de çok istedi" dedi.
Yuvada kaldığı için mutlu olduğunu söyleyen Mehmet Altıparmak ise, "Geçen yıl son dönemde görev almıştım. Bu sezon kendi kadromuzu kuracağız. Bu hem Denizlispor hem de benim için avantaj. Zirve mücadelesi verecek güçte bir ekip haline geleceğiz" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler