YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Altıparmak Umut Saçtı

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Geçmişte formasını giyip kaptanlığını yaptığı Denizlispor'un genel yapısını ve bugünkü kadrosunu iyi tanıdığını dile getiren Mehmet

Denizlispor'da Altıparmak Umut Saçtı

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Geçmişte formasını giyip kaptanlığını yaptığı Denizlispor'un genel yapısını ve bugünkü kadrosunu iyi tanıdığını dile getiren Mehmet Altıparmak, "PTT 1'inci Ligi'nin en iyi oyuncu gruplarından birine sahibiz. Onlara güvenmesem, görev kabul etmezdim. Bu gücü sahaya yansıtmanın zamanı geldi" diye konuştu.
Özcan Bizati ve Engin İpekoğlu'ndan sonra yeşil siyahlı ekibin bu sezonki 3'üncü teknik direktörü olarak kolları sıvayan 45 yaşındaki Mehmet Altıparmak, her şeye rağmen işlerinin kolay olmadığını sözlerine eklerken şöyle devam etti:
"Bu takım bulunduğu yeri hak etmese de, sonuç itibariyle düşme hattındayız. Futbolcular üst üste kaybedilen maçlarla demoralize olmuş. Ancak bir galibiyet kendimize gelmemize, özgüvenimizi kazanmamıza yeter. Bu yüzden Osmanlıspor maçı bizim için çıkış noktası olacak."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler