YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Altıparmak'tan U Dönüşü

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Antalyaspor müsabakasındaki kararıyla tartışılan Mehmet Altıparmak, "Genkov sakatlıktan yeni çıkmıştı. Yordanov da psikolojik çöküntü içindeydi. Elazığspor deplasmanında

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Antalyaspor müsabakasındaki kararıyla tartışılan Mehmet Altıparmak, "Genkov sakatlıktan yeni çıkmıştı. Yordanov da psikolojik çöküntü içindeydi. Elazığspor deplasmanında bizimle olacaklar" dedi. Elazığspor deplasmanında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Mehmet Altıparmak, şöyle devam etti:
"Geldiğimden bu yana ilk kez kalabalık kadro ile çalışma olanağım oldu. Sakat olan Bülent ve Burak dışındaki tüm oyuncular, arzulu bir şekilde çalışıyor. Genkov ve Mustafa Keçeli'nin iyileşip hazır hale gelmesi bizim için büyük avantaj."
EN GOLCÜSÜ GENKOV
Denizlispor'da geçen hafta sakatlığı atlatmasına rağmen kadroya giremeyen Genkov, attığı 8 golle takımın en skorer ismi konumunda. Bulgar futbolcu, sakatlık problemleriyle bu sezon yalnız 18 maçta forma giyebildi. Geçen yıl yarım devrede 6 gol atan Yordanov ise bu sezon 2 golle yetindi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler