YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Bayram

Ferah IŞIK/DENİZLİ,  Yeşil siyahlı ekibin başında çıktığı 4'üncü müsabakada 3 puanla tanışan teknik direktör Mehmet Altıparmak, 3 topu direkten dönen rakiplerinin

Ferah IŞIK/DENİZLİ, Yeşil siyahlı ekibin başında çıktığı 4'üncü müsabakada 3 puanla tanışan teknik direktör Mehmet Altıparmak, 3 topu direkten dönen rakiplerinin daha iyi futbol oynadığını belirtti, "Ancak gol yesek bile bu maçı kazanırdık. Çünkü inanmıştık. Bu hafta lider Kayserispor'u de yenerek başarımızın tesadüf olmadığını herkese kanıtlayacağız" dedi.
Galip gelerek ligde kalma yolunda çok önemli bir adım attıklarını dile getiren Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ise, "Futbol şansı bizim yanımızdaydı" ifadesini kullandı. Kazanmayı çok özlediklerini ve kritik bir haftada bu hasrete son verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Kıbrıslıoğlu, şöyle devam etti:
"En önemlisi, bu sezon ilk kez deplasmandan 3 puan çıkardık. Bu moralle Kayserispor'u de yenerek final haftalarına daha umutlu gireceğiz. Ben Denizlispor'un kurtulacağına inanıyorum. Taraftar da inansın."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler