YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Bilete Hücum

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Yeşil siyahlı ekip bu sezon ortalama 400 seyirciye oynarken, son 24 saatte 1200 kişinin Passolig kartı

Denizlispor'da Bilete Hücum

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Yeşil siyahlı ekip bu sezon ortalama 400 seyirciye oynarken, son 24 saatte 1200 kişinin Passolig kartı ve bilet aldığı, toplam kart sayısının 5000'e ulaştığı bildirildi. Yetkililer, cuma gününe kadar 10 bin Passolig kartı dağıtmayı beklediklerini dile getirdi.
"Denizlispor uyanıyor" diyen Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, uzun zamandır boş tribünlere oynadıklarını hatırlattı, "Bu uyanış hem bizi ligde tutacak, hem de Denizlispor ile taraftarının kucaklaşmasına vesile olacak" dedi.
Teknik direktör Mehmet Altıparmak ise takımında stres olmadığını belirtti, "Futbolcularla müsabaka hakkında konuşmuyoruz. Sıradan bir maçmış gibi hazırlanıyoruz. Form durumumuz iyi. Manisaspor'u yenip, rahatlamak istiyoruz" diye konuştu.

Denizlispor'da Bilete Hücum

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler