YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Bizati Ile Yola Devam (Haberine Ek)

DENİZLİSPOR'da yönetimle ters düştükten sonra istifa eden Teknik direktör Özcan Bizati'yle yola devam edilmesi kararında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin görevlendirdiği

DENİZLİSPOR'da yönetimle ters düştükten sonra istifa eden Teknik direktör Özcan Bizati'yle yola devam edilmesi kararında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin görevlendirdiği akil adam Abdülkadir Uslu'nun etkili olduğu öğrenildi. Uslu'nun yönetime Bizati'yle ilgili yapacakları toplantısı öncesi, "Transfer yasağının kalkması için yapılması gereken 1 milyon TL ödeme yapılmayacak. Ayrıca kulübe ekonomik katkı da sağlanmayacak" haberini gönderdiği iddia edildi.
Yönetim bu gelişme üzerine geri adım atıp Bizati'nin istifasını kabul etmezken Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, "Sezon başında Denizlispor'da mali disiplini sağlamak ve yolunu açmak, bu kulübün geleceğini kurtarmak adına göreve geldik. Yarı yolda görevden ayrılsak Denizlispor'a büyük zarar veririz. Oluşacak kaos zarar verir. Yönetim toplantısında oy birliğiyle Bizati ile yola devam kararı çıktı. Hayırlı uğurlu olsun" demekle yetindi.
YASAK KALKIYOR
Denizlispor, eski futbolculara olan 1 milyon TL borç nedeniyle gelen transfer yasağını yarın ödeme yaparak kaldıracak. Yönetim, Bizati'yle de buzları eriterek tecrübeli teknik adamdan transferle ilgili rapor alacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler