YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Cihan Döndü

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Asbaşkan Tahir Atilla, alacakları için Futbol Federasyonuna'na giden Cihan'la sorunu çözdüklerini belirterek, "Cihan'dan sakatlığı ve

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Asbaşkan Tahir Atilla, alacakları için Futbol Federasyonuna'na giden Cihan'la sorunu çözdüklerini belirterek, "Cihan'dan sakatlığı ve kadro şişkinliği yüzünden yararlanamamıştık. Yeniden oyuncumuz takıma döndü. Cihan bize katkı sağlayacak" diye konuştu.
Pazar günü ilk yarının son maçında Giresunspor ile evinde karşı karşıya gelecek Denizlispor'da yönetim futbolculara 150 bin TL'lik prim dağıttı. Elazığspor ve Eskişehirspor maçının primlerini alan oyuncuların morali yükselirken, takım Giresunspor maçı için galibiyet sözü verdi.
Öte yandan sakatlıkları bulunan kaleci Zeki ve Sankoh'tan da iyi haberler geldi. Sağlık heyeti iki futbolcunun Giresunspor sınavında sahada olacağını söyledi. Öte yandan yönetim kurulu, bilet fiyatlarını belirledi. Kale arkası 10, açık 15, A Kapalı 20, B ve D kapalı tribün biletleri 25 liradan satılacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler