YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Cihan'da Sözleşme Yeniledi

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde transfer yasağı nedeniyle sezon biter bitmez mevcut futbolcularının sözleşmelerini yenilemeye başlayan Denizlispor,

Denizlispor'da Cihan'da Sözleşme Yeniledi

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde transfer yasağı nedeniyle sezon biter bitmez mevcut futbolcularının sözleşmelerini yenilemeye başlayan Denizlispor, orta saha oyuncusu Cihan Özkaymak'a da imza attırdı.
Süleyman Urkay'ın başkanlığı döneminde imzaladığı sözleşmeyi iptal ederek yeni yönetimle 2 yıllık yeni sözleşme imzalayan Cihan'ın yönetimin talebi üzerine alacağı ücrette indirim yaparak sözleşmesini yenilediği öğrenildi. Ziya, Zeki, Tahacan ve Kerem Can'ın ardından Cihan'la da sözleşme uzatan yeşil-siyahlı yönetim, Alperen ve Barış Örücü'nün menajerleriyle masaya oturacak.
Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, iç transfer çalışmalarının süreceğini belirterek, "Kulübümüzün menfaatlerini düşünerek en uygun şekilde kadromuzu korumak istiyoruz. Oyuncularımızın anlayışı ve Denizlispor'a olan bağlılıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Gelecek sezonda futbolcularımızdan daha iyi bir performans bekliyoruz" dedi.
Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, Sankoh, Cenk, Anıl ve Moritz'le de anlaşıp kadroyu korumak istediklerini söyledi. Horoz'da Asbaşkan Mehmet Kavak, alacağı 150 bin TL'yi kulübe bağışladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler