YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Harekat Başladı

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de sezonu 40 puanla 11'inci sırada tamamlayan Denizlispor'da yönetim, iç transferi bu

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de sezonu 40 puanla 11'inci sırada tamamlayan Denizlispor'da yönetim, iç transferi bu hafta içinde bitirmeyi hedefliyor.
Yeşil siyahlılar, iç transferde Asil Kaan, Zeki, Tahacan, Keremcan, Cihan, Yasin Ozan ve Veli Acar'la küçük pürüzler dışında prensip anlaşmasına vardı. Moritz'le yapılan görüşmelerde de büyük ölçüde anlaşma sağlandığı, bazı pürüzlerin aşılması ile imzaların atılacağı öğrenildi. Transfer yasağı nedeniyle mevcut kadrosunu koruyup sözleşmesi biten 14 futbolcuyla yeniden anlaşmak isteyen Denizlispor, Cenk, Ziya, Anıl, Barış Örücü, Sankoh ve Alperen'le yaptığı ilk görüşmelerde ise sonuç alamadı.
Barış, Göztepe maçının ardından sosyal medya hesabından taraftarla vedalaşırken, hafta içinde menejerinin Denizli'ye gelerek görüşme yapacağı öğrenildi. Cenk, Ziya, Anıl, Alperen ve Sankoh'un talep ettiği rakamlarla yönetimin önerdiği rakamlar arasında önemli fark bulunuyor. Denizlispor Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, bu hafta içinde futbolculara maç başı alacakları olan 3 milyon TL'nin dağıtılacağını, 8 futbolcularıyla büyük ölçüde anlaşmaya vardıklarını söyledi. Transfer yasağını kaldırabilmek için haziranda İsviçre'ye gideceklerini belirten Fırat, "İç transferden sonra teknik direktör konusunu çözeceğiz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler