YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Hedef 3 Puan

DENİZLİ, Atatürk Stadı'nda oynanacak maç saat 14.00'te başlayacak. Bülent Yıldırım'ın yöneteceği 90 dakikayı TRT 1 ekranlara getirecek. Denizlispor'da sakat olan Bülent, Burak

DENİZLİ, Atatürk Stadı'nda oynanacak maç saat 14.00'te başlayacak. Bülent Yıldırım'ın yöneteceği 90 dakikayı TRT 1 ekranlara getirecek. Denizlispor'da sakat olan Bülent, Burak ve Cem forma giyemeyecek. Yönetim, galibiyet priminini 10'ar bin TL olarak belirledi.
Ligdeki son 13 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik, 10 yenilgi alan Denizlispor'un kurtuluş hattıyla arasında 5 puan fark bulunurken, şampiyonluk hedefinin gerisinde kalan Antalyaspor ise 43 puanla play off barajında yer alıyor.
Antalyaspor'u yeşil siyahlı ekipte uzun yıllar futbol oynayıp teknik adam olarak görev yapan Yusuf Şimşek çalıştırıyor. Denizlispor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, taraftar desteği istedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler