YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Hesap 3 Puan

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Bu sezon evinde oynadığı 4 müsabakada da mağlup olmayan yeşil siyahlı ekip, zorlu randevudan galibiyetle

Denizlispor'da Hesap 3 Puan

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Bu sezon evinde oynadığı 4 müsabakada da mağlup olmayan yeşil siyahlı ekip, zorlu randevudan galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmeyi hedefliyor. Sakat olan Sankoh'un katılmadığı, tedavisi süren Berkan'ın düz koşu yaptığı son antrenmanda futbolcuların hırslı ve bir o kadar moralli oldukları gözlendi. Teknik sorumlu Ali Tandoğan, idman boyunca oyunclarıyla tek tek ilgilendi.
Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla tırmanışa geçen Balıkesirspor'un güçlü bir ekip olduğuna dikkati çeken Ali Tandoğan, "Zor bir maç olacak. Ancak her şeye rağmen kazanıp evimizdeki yenilmezliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.
Cezalı olan Kerem Can ile sakatlıkları süren Sankoh ve Berkan oynamayacağı müsabakanın bilet fiyatları kale arkası 10, açık 15, A üst ve alt 20, B ve D kapalı tribün 25 lira olarak belirledi. Yönetim öğrencilerin karşılaşmayı yarı fiyatına izleyebileceklerini açıkladı.
BU DEFA BAKLAVA DESTEĞİ
Özel bir tur şirketinde asgari ücretle şoför olarak çalışmasına rağmen, taraftarların bir süre önce sosyal medyada başlattığı, yönetimin de destek verdiği yardım kampanyasına 300 TL bağışlayarak takdir toplayan Denizlispor sevdalısı Necati Şenli, yine takımının yanındaydı. Balıkesirspor maçı öncesi antrenmanı ziyaret edip, futbolculara baklava ikramında bulunan Şenli, "Biz size inanıyoruz. Sizler de inanın ve bu maçı kazanın" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler