YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Ilk Aday İsmet Taşdemir

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da, teknik direktör adayları arasında ilk sırada

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da, teknik direktör adayları arasında ilk sırada Ankaragücü'nü 2'nci Lig'de şampiyon yapan İsmet Taşdemir yer alıyor. Denizli'de çalışmak isteyen 11 teknik adam arasında bir değerlendirme yapan yönetim, ilk olarak futbolculuk yıllarında Denizlispor'da forma giyen Taşdemir'le görüşmeyi kararlaştırdı. İsmet Taşdemir'le anlaşma sağlanamazsa listedeki diğer teknik adamlar gündeme alınacak.
Yönetimin teknik direktör adayları arasında çoğu daha önce kulüpte görev yapmış Osman Özköylü, Ali Tandoğan, Yücel İldiz, Yusuf Şimşek, Koray Palaz, Timuçin Beyazıt, Can Gök, Ali Yalçın-Kenan Atik ikilisi ve Özcan Bizati de bulunuyor. Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, "Önce İsmet Taşdemir'le görüşeceğiz, anlaşamazsak diğer isimlere yöneleceğiz" dedi. Fırat, iç transferde hafta sonuna kadar Moritz, Yasin, Barış ve Alperen'le anlaşmaya çalışacaklarını söyledi.
BU ÜÇLÜ ZOR
Denizlispor'da mevcut kadroyu korumaya çalışan yönetim, Cenk, Sankoh ve Anıl'la anlaşamadı. Bu futbolcuların talep ettiği rakamla yönetimin önerdiği yıllık ücret arasında büyük fark olduğu öğrenildi. Denizlispor, transfer yasağının kaldırılabilmesi için çalışma başlattı. Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, transfer yasağıyla ilgili bilgi ve belgeleri değerlendirecek. Yönetim, İsviçre'nin Zürih kentinde UEFA yetkililerini ziyaret edecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler