YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Isim Sponsoru Tartışması

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİSPOR'da 5 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi Başkan Süleyman Urkay ile yönetimdeki muhalif

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİSPOR'da 5 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi Başkan Süleyman Urkay ile yönetimdeki muhalif 9 isim arasında karar defteri tartışması yaşanıyor. Başkan Urkay, muhalif grubun isim sponsorluğu için Lezita firmasıyla anlaşılması ve kulübün adının Lezita Denizlispor olması yönünde karar alınması talebini kabul etmedi. Muhalif ekipten İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, karar defteri kendilerine verilmediği için isim sponsoru konusunda karar alıp Futbol Federasyonu'na bildiremediklerini söyledi.
Takımın isim sponsorunun Lezita olması için tüm çalışmaların tamamlandığını belirten Atilla, "Lezita ile anlaştık. Artık kulübün adı Lezita Denizlispor olmuştur. Ancak kulübün karar defteri Başkan Süleyman Urkay'da olduğu için karar alıp Federasyon'a gönderemiyoruz" dedi.
Başkan Süleyman Urkay ise görevinden istifa etmediğini hatırlatarak, "5 Mayıs'a kadar başkan olarak hukuki sorumluluk taşıyorum. İstifa etmedim. Henüz göreve talip çıkmadı. Benden sponsorluk için kararı imzalamam istendi ama yönetimi kimin devralacağı belli olmadığı için imza atmadım" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler