YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Joel Sami'de Pürüz Çıktı

Ferah IŞIK/DENİZLİ, Yeşil siyahlılarda 18 Temmuz'da sona erecek Isparta Davraz kampı da başladı. İlk kampta hazırlık maçı oynamayıp güç depolayacak Denizlispor,

Ferah IŞIK/DENİZLİ, Yeşil siyahlılarda 18 Temmuz'da sona erecek Isparta Davraz kampı da başladı. İlk kampta hazırlık maçı oynamayıp güç depolayacak Denizlispor, bayram izninin ardından 22 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Kızılcahamam'da kampa girecek.
Mustafa Şavluk başkanlığında yeni yönetimin belirlenerek belirsizliğin ortadan kalktığı Denizlispor'da transfer harekatını yine kendisinin yürüteceğini söyleyen Mehmet Altıparmak, "Pazartesi gününden itibaren yeni transferler Davraz'a gelmeye başlayacak. Bütçeyi sarsmayacağız. Dengeli ve başarıya aç bir ekip olacağız" diye konuştu.
Denizlispor'da yeni yönetim de ilk toplantısını jet hızıyla yaparak görevleri paylaştı. Mehmet Ekizler ile Mustafa Üstek başkan yardımcılığı görevlerine getirildi. Basın sözcülüğünü Mehmet Ali Yılmaz yapacak. Taner Atilla, mali işlere bakacak.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler