YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Kıbrıslıoğlu'nun Adayı Ateş

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Mevcut yönetimde görev yapan Ekrem Ateş'e kefil olan Başkan Kıbrıslıoğlu, "İş dünyasında saygın bir yere sahip

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Mevcut yönetimde görev yapan Ekrem Ateş'e kefil olan Başkan Kıbrıslıoğlu, "İş dünyasında saygın bir yere sahip olan Ekrem Ateş, Denizlispor başkanlığına yakışıyor. Bu fikrimi kendisine de söyledim, yönetim kurulu ile de paylaştım. Ateş'i ikna etmeye çalışıyoruz" dedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin akil adam olarak görevlendirdiği Abdülkadir Uslu ve Hasan Kıbrıslıoğlu'nun hafta başında yapılması beklenen toplantısı, perşembe gününe ertelendi. Uslu, Başkan Kıbrıslıoğlu'nun adaylığı konusunda ısrar ediyor. Eski başkan Süleyman Urkay da nabız yokluyor.
Bu arada teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın yürüttüğü transfer harekatında Kongolu stoper Joel Sami'yle anlaşan Denizlispor, Giresunsporlu 2 oyuncuyla da söz kesti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler