YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Küfüre Isyan

Ferah IŞIK/DENİZLİ, "Maç kaybettik, diye hiç kimse ölmüş kızkardeşime küfredemez. O küfürleri sahiplerine aynen iade ediyorum" diyen Mehmet Altıparmak, "İlk dakikalardan itibaren

Ferah IŞIK/DENİZLİ, "Maç kaybettik, diye hiç kimse ölmüş kızkardeşime küfredemez. O küfürleri sahiplerine aynen iade ediyorum" diyen Mehmet Altıparmak, "İlk dakikalardan itibaren kapalı üst tribünde oturan bir grup, şahsıma küfretmeye başladı. Bu nasıl bir mantık, bu nasıl bir kulüp sevgisi? Küfürler yüzünden motivasyonum bozuldu, maça kendimi veremedim" diye konuştu.
Denizlispor'un bir çalışanı ve takımın başarısı için ter döken bir insan olarak bu davranışı haketmediğini sözlerine ekleyen Mehmet Altıparmak, şöyle devam etti:
"Dört haftadır kaybediyoruz. Galibiyeti unuttuk. Oysa maçın başından 80'inci dakikasına kadar rakibimizden çok daha iyiydik. 1-0 öne geçtikten sonra farkı da yakalayabilirdik. Ancak girdiğimiz çok net pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimizin kenardan gelen oyuncuları skoru değiştirdi, maçı çevirdi. Bizim yaptığımız değişiklikler ne yazık istediğimiz sonucu vermedi. Çok üzgünüm. En kısa sürede toparlanmak için gerekeni yapacağım."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler