YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Moraller Yerinde

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Teknik Direktör Ali Tandoğan, Manisaspor'u yenerek galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyleyerek, "Futbolcularım moralli ve arzulu.

Denizlispor'da Moraller Yerinde

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Teknik Direktör Ali Tandoğan, Manisaspor'u yenerek galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyleyerek, "Futbolcularım moralli ve arzulu. Urfa'dan üç puan alarak kendimize geldik. Evimizdeki Manisa maçını da kazanarak yükselişimizi sürdürmek ve galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Son günlerde kentin takıma desteğinin artması beni ve futbolcularımın mutlu ediyor. Pazar günü taraftarımızı tribünlerde yanımızda görmek istiyoruz " dedi.
ÖĞRETMENLERE ZİYARET
Denizlispor'da teknik heyet ve futbolcular, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Denizli Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi'ni ziyaret edip öğretmenlerle ve öğrencilerle bir araya geldi. Teknik Direktör Ali Tandoğan ve oyunculardan Sankoh, Moritz, Cenk, Alperen, Veli ile Şevki, öğretmenlere karanfil dağıttı. Futbolcular, hatıra fotoğrafı çektirdikleri öğrenci ve öğretmenleri Manisaspor maçına da davet etti.

fotoğraf

Denizlispor'da Moraller YerindeDenizlispor'da Moraller Yerinde

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler