YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Sankoh Tamam

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Denizlispor, iç transferde Sierra Leoneli orta saha oyuncusu Alfred Sankoh'la yeniden anlaştı. 28

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Denizlispor, iç transferde Sierra Leoneli orta saha oyuncusu Alfred Sankoh'la yeniden anlaştı.
28 yaşındaki oyuncunun menajeriyle yapılan görüşme sonunda anlaşma sağlandı. Denizlispor'un sözleşmesini uzatmak için uzun süredir çaba harcadığı Sankoh, önümüzdeki günlerde Denizli'ye gelerek sözleşmesini 1 yıl süreyle uzatan imzayı atacak. Stoper Cenk ile yapılan görüşmelerde ise büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Yeşil siyahlı yönetimin fiyat konusunda bir süredir ikna etmeye çalıştığı futbolcuyla son görüşme yapılarak küçük pürüzler de giderilecek.
Başkan Mustafa Üstek, bu hafta içinde Yasin Ozan, Sankoh ve Veli'nin resmi imza atacağını söyleyerek, "Moritz'le anlaşma tamam. Ancak kendisi Brezilya'da olduğu için topbaşı yapmaya geldiğinde imza atacak" dedi. Üstek, orta sahada yeterli futbolcuya sahip oldukları için Anıl Taşdemir'le görüşmeyeceklerini de açıkladı. Teknik direktör konusunda Yücel İldiz'le yapılan görüşmelerde ise Denizlispor'un planlandığı fiyatın üzerine çıkmasına rağmen anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın yeşil siyahlı kulübün önerdiği fiyatın çok üzerinde bir rakam istediği belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler