YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Yasağa Rağmen Transfer Çalışmaları Sürüyor

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor'da FIFA'nın verdiği iki dönem transfer yasağı cezasını kaldırmak için çabalayan

Denizlispor'da Yasağa Rağmen Transfer Çalışmaları Sürüyor

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor'da FIFA'nın verdiği iki dönem transfer yasağı cezasını kaldırmak için çabalayan yönetim, cezanın kalkacağını düşünerek takviye çalışmalarını sürdürüyor.
Şu anda üç futbolcuya teklifte bulunduklarını açıklayan Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, "Geçen sezonun devre arasını ve içinde bulunduğumuz transfer dönemini kapsayan cezamız, yeni sezonun devre arasında bitecek. Biz yasağın kalkacağına inanıyoruz. Ancak kalkmama ihtimalini düşünerek, görüştüğümüz futbolculara gerekirse devre arasına kadar oynayamayacaklarını söylüyoruz. Bu riski kabul edecek üç ismi renklerimize bağlayacağız" dedi.
İç transfer görüşmelerinin devam ettiğini sözlerine ekleyen Ali Fırat, "Moritz ve Yasin'le prensipte anlaştık. İş sadece imzaya kaldı. Sankoh, Cenk ve Anıl'la da görüşüp sözleşmelerini uzatmaya çalışacağız. Bir kaç oyuncu dışında fire vereceğimizi sanmıyorum" diye konuştu.
YEN SEZON FORMALARI TANITILDI
Bu arada yeşil siyahlı ekibin yeni sezondaki malzeme sponsoru Barex firmasının hazırladığı formalar Şemikler Tesisleri'nde tanıtıldı. Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Asbaşkanlar Necip İrdem ve Ahmet Selvi ile Barex firması sahibi Batu İçten'in katıldığı basın toplantısında yeni sezon formalarını Veli Acar, Barış Örücü ve altyapıdan Erhan Güney tanıttı.

Denizlispor'da Yasağa Rağmen Transfer Çalışmaları Sürüyor

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler