YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da Iç Transfer Görüşmeleri Başladı

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig takımlarından Denizlispor'da yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla görüşmelere başladı. Halen

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig takımlarından Denizlispor'da yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla görüşmelere başladı. Halen Manisaspor'da forma giyen eski futbolcusu Dimov'un ödenmeyen alacağı yüzünden FIFA tarafından verilen iki dönem transfer yasağını tüm çabasına karşın kaldıramayan yönetim, önümüzdeki sezon sıkıntı yaşamamak için mukavelesi sona eren oyuncularla yeniden anlaşıp, kadroyu korumanın planlarını yapıyor.
Kontratı bitecek kaleciler Asil Kaan, Zeki ve Alperen'le Cenk, Keremcan, Sankoh, Veli, Ziya, Moritz, Barış, Anıl, Yasin, Cihan ve Tahacan'la görüşmelere başladıklarını belirten Başkan Süleyman Urkay, futbolcuların taleplerini aldıklarını ve bu talepleri yönetim olarak değerlendireceklerini söyledi. Urkay, "Görüştüğümüz futbolculardan bir çoğu kalmak istiyor. Rakamlarda anlaştığımız futbolcularla önümüzdeki günlerde sözleşme yenileyebiliriz" dedi.
İç transferi tamamladıktan sonra dış transferde 3 futbolcu almayı planladıklarını açıklayan Süleyman Urkay, "Yasağı kaldıramasak bile en az üç oyuncu alacağız. Bu futbolcular yasak kalktıktan sonra ikinci devre oynayabilecek" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler