YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'un Eski Başkanı Uskay: "aday Olacağım"

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Abdülkadir Uslu'nun kendisine genel kurul kararı olmadan onursal başkanlık sıfatı verdiğini hatırlatan Süleyman Urkay, "Denizlispor'da yaşananlar dünyanın

Denizlispor'un Eski Başkanı Uskay: "aday Olacağım"

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Abdülkadir Uslu'nun kendisine genel kurul kararı olmadan onursal başkanlık sıfatı verdiğini hatırlatan Süleyman Urkay, "Denizlispor'da yaşananlar dünyanın başka bir ülkesinde başka bir kulüpte hiç yaşanmadı. Bizdeki akil adam uygulaması dünyanın hiçbir yerinde yok" dedi.
Teknik direktör Mehmet Altıparmak'la 26 Haziran'da yapacağı olağanüstü genel kuruldan önce yeniden sözleşme yapılmasını da eleştiren Süleyman Urkay, "Anlaşma yapılarak kongrenin iradesine saygısızlık yapıldı. Etik davranılmadı. Denizlispor'daki gelişmelerin demokrasi kültürüyle uzaktan yakından alakası yok. İşler doğru gitmiyor" diye konuştu. Sağlıklı ve objektif bir kongre ortamında başkan adayı olacağını söyleyen Urkay, şöyle devam etti:
"Net konuşuyorum, Denizlispor'un borçlarını ödemek için görevlendirilen Abdülkadir Uslu, borçları daha da arttırmıştır. Benim hedefim borçsuz ve alt yapısı sağlam Denizlispor oluşturmak. Başkan seçilirsem kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp inşa edeceğim."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler