YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Down Sendromlu 15 Genç Kızın Hayalini Gerçekleştirecekler

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'de organizasyon, kuaför, stil ve kıyafet tasarım gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren 25 firma

Down Sendromlu 15 Genç Kızın Hayalini Gerçekleştirecekler

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'de organizasyon, kuaför, stil ve kıyafet tasarım gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren 25 firma biraya gelerek, down sendromlu 15 genç kızın gelinlik giyme hayalini gerçekleştirmek için defile düzenleyecek.
Kıyafet ve saç tasarımı, organizasyon, kuaförlük, düğün salonu işletmeciliği gibi alanlarda faaliyet gösteren 25 firma, down sendromlu genç kızların gelinlik giyme hayalini gerçekleştirmek için 4 ay önce harekete geçti. 15 down sendromlu genç kızın hayalini gerçekleştirmek için bir araya gelen firma temsilcileri, defile düzenlemeye karar verdi. 4 aylık çalışma sonunda defilenin 15 Ocak'ta düzenlenmesi kararlaştırıldı. Özel bir düğün salonunda yapılacak defile için bir araya gelen firma teksilcileri, son hazırlıkları değerlendirdi. Düzenlenecek defilenin tüm giderleri firma yetkilileri tarafından karşılanacak.
Organizasyonu düzenleyen firma yetkilileri adına konuşan Zeynep Acar, defileyi sosyal sorumluluk duygusu kapsamında yaptıklarını, 25 firmanın down sendromlu genç kızların gelinlik hayalini gerçekleştirmek için bir araya geldiğini söyledi.

FOTOĞRAF

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler