YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli imam yatak odasında öldürüldü

Denizli'de arıcılık yapan 59 yaşındaki emekli imam Hasan Yelli, evinde yatak odasında bıçaklanarak öldürüldü.

Emekli imam yatak odasında öldürüldü

Denizli'de arıcılık yapan 59 yaşındaki emekli imam Hasan Yelli, evinde yatak odasında bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Merkezefendi Mahallesi 1852 sokaktaki 23 numaralı evde bugün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Denizli Devlet Hastanesi'nde bir yakınını ziyaret eden Gülten Yelli (52), akşam evine döndü. Evin kapısının açık olduğu gören Gülten Yelli, yatak odasında eşini kanlar içinde buldu. Çığlık atarak dışarıya çıkan Yelli, komşulardan yardım istedi. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri gönderildi. Acil Sağlık ekipleri, kanlar içindeki Hasan Yelli'nin öldüğünü belirledi. 3 aylık eşini kanlar içinde gören ve şoka giren Gülten Yelli'yi yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Polis ekipleri de olay yerinde inceleme başlattı. Cumhuriyet Savcısıyla birlikte olay yeri inceleme ekibi de evde inceleme yaptı. Hasan Yelli'nin ellerinde ve vücudunda bıçaklama sonucu kesikler oluştuğu, göğsünden de bıçaklandığı öğrenildi. Yelli'nin cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet bürosu dedektifleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatarak emekli imamın neden ve kim yada kimler tarafından öldürüldüğünü tespit etmeye çalışıyor.

Yelli'nin minibüsünü evin önüne park ettikten sonra eve girdiği, arkasında da iki kişinin daha eve girdiği, giren kişilerle boğuştuğu ve bu sırada bıçaklandığı sanılıyor. Çal İlçesi'nin Akkent Beldesi'nde arıcılık yapan ve bal satan emekli imam Hasan Yelli'nin boşandığı eşinden 4 çocuğu olduğu, yeni evlendiği eşinin ise 2 çocuğu olduğu öğrenildi. Gülten Yelli'nin polislere, eşiyle en sonra akşama doğru telefonda konuştuğu, daha sonra ise telefonunu açmadığını söylediği öğrenildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

DHA

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler