YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İmam Hatip Kız Yurdu Için Protokol Imzalandı

Denizli’de İmam Hatip Öğrencileri Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından yapılacak imam hatip kız lisesi...

İmam Hatip Kız Yurdu Için Protokol Imzalandı

Denizli’de İmam Hatip Öğrencileri Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından yapılacak imam hatip kız lisesi pansiyonu için protokol imzalandı.

Denizli Valilik binasındaki protokol törenine Vali Abdülkadir Demir, eski Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgün, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Özsoy ve İmam Hatip Öğrencileri Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yöneticisi Ömer Tekinkaya katıldı. Törende konuşan Erdoğan, Denizli merkezde yapılacak yurdun zemin artı 4 kat olacağını ve 2014 yılında tamamlanacağını söyledi.

İmam Hatip Öğrencileri Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yöneticisi Ömer Tekinkaya da inşaatın yaklaşık 3 milyon TL’ye mal olacağını, yakın zamanda da imam hatip kız lisesinin yapımına başlanacağını söyledi. Denizli’de hayırseverlerin ve kurumların destekleriyle eğitim alanında yapılan yatırımların hızla devam ettiğini belirten Vali Demir, “Merkezde İmam Hatip Öğrencileri Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından yapılacak kız öğrenci yurdunun protokolünü imzalıyoruz. Bu projemizin yanında birde imam hatip kız lisesi yapılacak. Şu anda ilk etapta okulun yurdu tamamlanacak. Artından aynı arazi üzerine imam hatip lisesi ile imam hatip ortaokulu yapılacak. Zemin artı 4 kat olarak yapılacak yurt 2014 yılı içerisinde tamamlanacak ve öğrencilerimizin hizmetine sunulacak.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından bu yıl içerisinde yapımına başlanıp 2014 yılında tamamlanacak olan ve 3 milyon TL’ye mal olacak 4 katlı imam hatip kız yurdu binasının protokolü imzalandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler