YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kavga ölümle sonuçlandı

Denizli'nin Honaz ilçesinde bir kişinin ölümü, bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Kavga ölümle sonuçlandı

Dün meydana gelen silahlı kavga sonrasında çalışma başlatan jandarma ekipleri, Tuncay Eksan'ı (34) öldüren, kardeşi Şerif Ali Eksan'ı (20) yaralayan Y.D. (20) ile dedesi M.D'yi (69) gözaltına aldı.

İfadeleri alınan zanlılar tutuklandı.

Kocabaş beldesi Demokrasi Mahallesi'nde, Tuncay Eksan ile kardeşi Şerif Ali Eksan, daha önce kavgalı oldukları Y.D. ile tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Y.D'nin evinden getirdiği av tüfeğiyle ateş etmesi sonucu Eksan kardeşler ağır yaralanmış, başından yaralı Tuncay Eksan hastanede hayatını kaybetmişti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler