YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pilates Yapan Kadınlar Eşleri İçin Kurs İstedi

Denizli Belediyesi’nin 'Ailemi Seviyorum Projesi' kapsamında düzenlediği ücretsiz pilates kurslarına gelen kadınlar, eşleri için de...

Pilates Yapan Kadınlar Eşleri İçin Kurs İstedi

Denizli Belediyesi’nin 'Ailemi Seviyorum Projesi' kapsamında düzenlediği ücretsiz pilates kurslarına gelen kadınlar, eşleri için de pilates kursların açılmasını istedi.

Denizli Belediyesi’nin Albayrak Meydanı Spor Toto Spor Kompleksi, Merkez Kapalı Spor Salonu ile Fatih, Gökpınar, Anafartalar ve Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezileri’ndeke pilates kursları devam ediyor. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, Gökpınar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’ndeki kurslara katılarak kursiyer kadınlara eşofman hediye etti. Belediyenin 7’den 70’e herkese spor yaptırmaya çalıştığını ve bu alanda birçok ücretsiz kurslar düzenlendiğini kaydeden Başkan Zolan, “Belediye olarak amacımız, insanlarımıza daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşam imkanı sunmaktır. 10 binler spor yapsın sloganıyla çıktığımız yolda herkese spor yaptırma noktasına geldik. Bugün çocuklarımıza, gençlerimize ve kadınlarımıza birçok branşta spor yaptırıyoruz. Spor, sağlıklı yaşam, ekip çalışması ve hayatı dizayn etmek demektir. Spor yapan insan, kötü alışkanlıklardan da uzak durur. Belediye olarak 18 farklı branşta spor kursu düzenliyoruz” dedi.

Kursiyer kadınlar da pilates kursundan dolayı teşekkürlerini ifade ederken, eşleri için de pilates kursu düzenlenmesini istedi. Başkan Zolan da, kadınların isteklerini değerlendireceklerini bu konuda talep gelmesi durumunda pilates kursunun açılabileceğini söyledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler