YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit Ailesi, Telefon Dolandırıcılarının Mağduru Oldu

DENİZLİ (AA) - Denizli'de bir şehit annesi Ayşe Acar, telefonda kendilerini "polis" olarak tanıtan kişilere yaklaşık 65 bin lirasını kaptırdı.

Denizli'de bir şehit annesi Ayşe Acar, telefonda kendilerini "polis" olarak tanıtan kişilere yaklaşık 65 bin lirasını kaptırdı. Alınan bilgiye göre, 1999 yılında Osmaniye'de askerlik görevini yaparken şehit düşen Süleyman Acar'ın Fatih Mahallesi oturan annesi Ayşe Acar (65), telefonla arayarak kendisini "polis" olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldığı şikayetiyle polise başvurdu. Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 gün önce olayın meydana geldiğini, kendilerini polis olarak tanıttığını ve oğlunun tutuklanacağını söyleyen kişiler tarafından korkutularak paralarının alındığını bildirdi. Yaşadığı olayın ailesini çok etkilediğini belirten Acar, "Ben şehit annesiyim. Telefonda polis olduğunu söyleyen kişiler, hesap bilgilerimizin kötü niyetli kişiler tarafın ele geçirildiğini, diğer oğlumun üzerinden işlem yaptıklarını ve oğlumun tutuklana ihtimalinin gündeme geldiğini söyledi. Kurtulması için ziynet eşyalarımla bankadaki paranın istedikleri yere bırakması gerektiğini söyledi. Telefonu kapattırmadıklarından eşime dahi haber veremedim. Dediklerini yaptım. Yaklaşık 65 bin liralık ziynet eşyalarım ve nakiti evimin önüne taksiyle gelen kişilere verdim" diye konuştu. Baba Burhan Acar ise yetkililerin biran önce olayın zanlılarını yakalamasını istediklerini belirtti. Denizli Emniyet Müdürlüğüne ekiplerin konuyla ilgili çalışma başlattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler