YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekden Denizlispor

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig takılarımdan Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, yeni sezonda üst sıraları zorlayacak bir takım olmak için çalışacaklarını söyledi.

PTT 1. Lig takılarımdan Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, yeni sezonda üst sıraları zorlayacak bir takım olmak için çalışacaklarını söyledi. Bizati, gazetecilere yaptığı açıklamada, takıma yeni katılan oyuncularla takım olma yolunda önemli bir adım attıklarını belirterek verilen rapor doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Takımın iskeletini oluşturan 12 futbolcunun ayrıldığını hatırlatan Bizati, " Giden futbolcuların yerine 5 yeni transfer yaptık. Güçlü bir takım kadrosu kurmak için yönetim kurulumuzun raporu doğrultusunda 5 veya 6 futbolcu daha transfer edececeğiz" dedi. Antrenmanlarda koşmayan, terlemeyen futbolcunun forma şansı bulamayacağını söyleyen Bizati, "Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Saha içinde oynayan futbolcu kadar yedek kulübesindeki futbolcular da hazır olacak. Çok koşan ve çok mücadele eden bir takım oluşturacağız. Denizlispor, yeni sezonda üst sıraları zorlayacak bir takım olacak" şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler