YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekden Denizlispor, Barış Örücü Ile Anlaşamadı

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor, Torku Konyaspor'dan transfer etmek istediği Barış Öncü ile analaşamadı. 

PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor, Torku Konyaspor'dan transfer etmek istediği Barış Öncü ile analaşamadı. Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik heyetin raporu doğrultusunda eski futbolcuları Barış Örücü ile yaptıkları görüşmelerin anlaşmazlıkla sonuçlandığını belirtti. Anlaşmazlıkta istenen ücretin çok yüksek olmasını etken olduğunu ifade eden Kıbrıslıoğlu, "Barış, geçen sezon bizde 200 bin liraya oynuyordu. PTT 1. Lig için uçuk bir rakam istedi. Bu parayı ödersek hem piyasayı yükseltmiş, hem de diğer futbolcularımıza haksızlık yapmış oluruz. Biz kendisine 400 bin önermiştik, kabul etmediği için bu transfer bizim için bitmiştir. Teknik heyetimizin raporuyla 10 numara için yeniden arayışa geçeceğiz" dedi. Barış Örücü, geçen sezon parası ödenmediği için yeşil siyahlı kulüpten sözleşmesini feshederek, Süper Lig ekibi Torku Konyaspor'la sözleşme imzalamıştı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler