YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekden Denizlispor Kendi Mağzasını Açıcak

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor'un resmi spor ürünlerinin, kulübün açacağı mağazadan yapılacağı bildirildi.

DENİZLİ - PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor'un resmi spor ürünlerinin, kulübün açacağı mağazadan yapılacağı bildirildi. Asbaşkan Bilal Gören, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın resmi spor ürünlerinin satılacağı mağazanın sezon başlamadan önce faaliyete geçirilmesinin planlandığını belirtti. Büyük kulüplerin spor mağazalarından oldukça önemli gelirler elde ettiklerine dikkati çeken Gören şöyle devam etti: "Spor mağazası, bir şehrin takımına ne kadar sahip çıkıldığını gösterir. Denizlispor camiası da takımımızın lisanslı ürünlerini satın alıp kulübümüze katkı sağlamak için mağazamızın açılmasını istiyor. Şehrimizin markası olan kulübümüzün lisanslı ürünlerinin satışının yapıldığı bir mağazaya ihtiyaç olduğu, taraftarımızdan gelen taleplerden görüyoruz. Bizler de bu talepleri karşılamak için mağazamızın açılışını en kısa sürede yapıp, ürünlerimizi satışa sunacağız."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler