YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekden Denizlispor'da Transfer

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Tekden DenizlisporAdana Demirspor'dan Erçağ Evirgen ile Şanlıurfaspor’dan Emmanuel Banahene ile 1'er yıllığına anlaşma sağladı.

PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor, Adana Demirspor'dan Erçağ Evirgen ile Şanlıurfaspor’dan Emmanuel Banahene ile 1'er yıllığına anlaşma sağladı. Tekden Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesinde teknik heyetle konuştukları tüm isimleri almaya gayret ettiklerini söyledi. Bunun için belirledikleri mevkilere transferleri sürdürdüklerini dikkati çeken Kıbrıslıoğlu, bu kapsamda hücum hattı için Adana Demirspor'dan Erçağ Evirgen ile Şanlıurfaspor’dan Emmanuel Banahene ile 1'er yıllığına anlaşmaya vardıklarını bildirdi. Kıbrıslıoğlu, yeni oyuncularla hafta içinde sözleşme imzalayacaklarını belirterek, "Takımımızı artık büyük ölçüde şekillendirdik. Zor şartlar altında yaptığımız transferlerimizde sorun çıkmadı. İnşallah yeni oyuncularımızla takımımız gayet başarılı işlere imza atacaktır" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler