YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Yarınlarda Var Olmak Projesi"

DENİZLİ (AA) - Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ile Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) arasında imzalanan protokolle "Yarınlarda Var Olmak Projesi" uygulamaya başlandı.

DENİZLİ arasında imzalanan protokolle "Yarınlarda Var Olmak Projesi" uygulamaya başlandı. Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, GEKA'nın hizmet binasında yapılan protokol töreninde yaptığı konuşmada, GEKA'nın destekleriyle uygulanacak proje kapsamında, olağanüstü hal ve kriz durumlarında rehber öğretmenlerden oluşan 30 kişilik müdahale ekibinin yetiştirileceğini söyledi. Akgül, ekibin herhangi bir kriz anında etkin bir rol alacağını belirtti. Proje kapsamında, Denizli'de farklı okullarda çalışmakta olan psikolojik danışmanlardan oluşturulmuş 30 kişilik kriz müdahale ekibine yönelik 2 gün 8'er saatlik kriz yönetimi eğitimi verileceği belirtildi. Eğitim alan ekibin Denizli genelinde tüm okullarda hizmet vermesi ve tüm okullarda kriz durumlarında profesyonel müdahalelerde bulunabilmelerinin sağlanması amaçlanıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler