YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşlı çift sobadan zehirlenerek öldü

Yaşlı çiftin cesedi, yanlarında yaşayan torunları tarafından bulundu.

Yaşlı çift sobadan zehirlenerek öldü

Yaşlı çiftin cesedi, yanlarında yaşayan torunları tarafından bulundu.

Denizli'nin Güzelköy Mahallesi'nde kömür sobasından sızan gazdan zehirlenen Recep Kaya (82) ve Ayşe Kaya (78) çifti hayatını kaybetti. Yaşlı çiftin cesedi, yanlarında yaşayan torunları Recep Kaya (29) tarafından bulundu.

Güzelköy Mahallesi'ndeki 9 numaralı iki katlı evin zemin katında torunları Recep Kaya (29) ile oturan 60 yıllık evli Ayşe Kaya (78) ve eşi Recep Kaya (82), kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip öldü. Bir iş için Antalya'ya giden torun Recep Kaya, bugün (pazar) akşam saatlerinde Antalya'dan Denizli'ye dönüp babaanne ve büyükbabasıyla oturduğu eve geldi. Evin kapısını açan Kaya, yaşlı çiftin cesediyle karşılaştı ve durumu polise bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kaya çiftinin cenazeleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Torun Recep Kaya'nın, anne ve babasının uzun yıllar önce hayatını kaybettikten sonra yaşlı çiftin yanında yaşamaya başladığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler