YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da vahşet

Adana'da bir kişi, 3 aylık hamile eşinin boğazını keserek öldürdükten sonra, av tüfeğiyle intihar etti.

Adana'da vahşet

Adana'da bir kişi, 3 aylık hamile eşinin boğazını keserek öldürdükten sonra, av tüfeğiyle intihar etti.

Merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesindeki bir apartmanda yaşayan İhsan-Cennet Özkaya çiftinin evinden silah sesi duyan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, oturma odasında İhsan Özkaya'nın (23) cesediyle karşılaştı. Ekipler, evin diğer odalarını kontrol ettiklerinde, Cennet Özkaya'nın (22) da cesedini buldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmada, yaklaşık 1 yıl önce Cennet Özkaya ile evlenen İhsan Özkaya'nın Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir plastik fabrikasında çalıştığını belirledi.

Yaklaşık 3 aylık hamile olduğu belirtilen Cennet Özkaya'nın kendisini aldattığından şüphelenen İhsan Özkaya'nın bugün işe gitmediği ve karısıyla tartışmaya başladığı tespit edildi. Tartışmanın ardından mutfaktan aldığı bıçakla Cennet Özkaya'nın boğazını keserek öldüren kocasının, daha sonra oturma odasında ailesine 3 sayfalık bir mektup yazdığı belirlendi.

İhsan Özkaya'nın cesedinin yanında bulunan mektubun, "Baba, ben senin hakkını ödeyemem. Sen o kadar dürüst ve namuslu adamsın ki ben senin hakkını ödeyeceğim öbür tarafta. Eğer bugün şu yazıyı yazabiliyorsam senin, annemin, abimin emeği çok" diye başladığı öğrenildi.

Çiftin yaklaşık 2 ay önce apartmana taşındıkları, aynı evde daha önce İhsan Özkaya'nın ailesinin kaldığı bildirildi.

Olayı duyarak eve gelen çiftin yakınları sinir krizleri geçirdi. Çiftin bazı yakınları görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı.

Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri incelemelerini sürdürüyor. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından cenazelerin Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler