YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ADASO'DAN Emniyet Müdürü Gürkan'a Ziyaret

Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök ve Meclis Başkanı Ahmet Kardeşler, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'ı ziyaret

Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök ve Meclis Başkanı Ahmet Kardeşler, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'ı ziyaret etti.

ADASO'dan yapılan açıklamaya göre, Gürkan ziyarette yaptığı konuşmada, Adana'nın güvenlik algısı sorunu bulunmadığını ve kentteki tüm kurumlarla işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

Herkesin mutlu olacağı, güvenlikli bir Adana için herkesin görüşünü ve desteğini almaları gerektiğini ifade eden Gürkan, "Mutlaka herkes üzerine düşen sorumluluğu almalıdır. Daha güvenlikli bir Adana'yı el birliğiyle yaratmalıyız" dedi.

Gürkan, Adana'daki kaçak yapılaşma ve çarpık kentleşme nedeniyle çıkmaz ve dar sokaklar olduğunu dile getirerek, "Evlerin birbirine bitişik olması, polisin hareket yeteneğini kısıtlayarak olaylara müdahaleyi zorlaştırıyor, güvenlik açısından da kentsel dönüşüme acilen ihtiyaç var" diye konuştu.

Sürenkök ise, huzur ve güvenliğin toplumun vazgeçilmezleri arasında bulunduğunu belirterek, "Sanayiciler olarak güvenlikli ortamın sürmesi için üzerimize düşen sorumluluğu almaya, bu konuda katkı ve desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Muhabir: İbrahim Erikan

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler