YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayrıldığı kadını vurup intihar etti

Adana'da Yıldıray Yeşilçay, eski nişanlısı Emine Yergelen'i tabancayla başından vurduktan sonra, aynı silahla intihar etti.

Ayrıldığı kadını vurup intihar etti

Adana’da iki çocuk babası 38 yaşındaki Yıldıray Yeşilçay, evli olduğunu öğrenince kendisini terk ettiği öne sürülen 22 yaşındaki Emine Yergelen’i, çalıştığı kuyumcuda tabancayla başından vurup ağır yaraladıktan sonra, aynı silahla intihar etti. Yıldıray Yeşilçay’ın olaydan bir saat önce genç kadının cep telefonuna "Seni öldürmeye geliyorum" diye mesaj çektiği ortaya çıktı.

Olay kentin en kalabalık alış veriş semtlerinden Küçüksaat’te, 5 Ocak Meydanı’ndaki Altınören İşhanı’nın zemin katındaki kuyumcuda saat 12.15’de meydana geldi. İddiaya göre Yıldıray Yeşilçay, bir süre beraber olduğu Emine Yergelen’in çalıştığı Mercan Kuyumculuk’a girer girmez belindeki tabancasını çekip, çalışanlarından Sedat İlkbahar’ı dışarı çıkartıp, birlikteliklerini devam ettirme teklifini reddeden Emine Yergelen’i başından vurdu. Yergelen, kanlar içinde yere yığılırken, Yeşilçay aynı tabancayı başına doğrultarak bir el daha ateş etti. Kendisi olay yerinde öldü, ağır yaralı olan Yergelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan Emine Yergelen, ameliyata alındı.

SİLAHINI ÇEKTİ, BEN ÇIKTIM
Kuyumcudaki aşk cinnetinin tek görgü tanığı Sedat İlkbahar, "İçeri girdiğinde müşteri sanıp, ilgilenmek istedim. Silah çekti, ’Seninle işim yok’ deyip beni itekledi. Ben de patrona haber vermek için kuyumcunun önüne çıktım. O anda silah sesleri duyunca, tekrar işyerine girdim. İkisi de yerde yatıyordu" dedi.

Kuyumcuda eski nişanlı dehşeti | www.mynet.com/video

Kuyumcu Enver Küçükgöde ise olay anında işyerinin dışında olduğunu, satış elemanı Emine Yergelen’in özel hayatına ilişkin bir bilgisi olmadığını söyledi.

MESAJ İLE UYARMIŞ
Olayı soruşturan Cinayet Bürosu dedektifleri, ilk belirlemelere göre Yıldıray Yeşilçay ile Emine Yergelen arasında gönül ilişkisi olduğunu, çiftin yakın çevresine de nişanlı olduklarını söyledikleri bilgisine ulaştı. Emine Yergelen’in Yıldıray Yeşilçay’ın evli ve 2 çocuklu olduğunu öğrenince bu birlikteliği sonlandırdığı, olayın bu nedenle çıktığı ortaya çıktı. Genç kadının cep telefonunda yapılan incelemede de olaydan bir saat önce Yıldıray Yeşilçay’ın "Seni öldürmeye geliyorum" diye mesaj çektiği, kısa süre sonra da işyerini bastığı belirlendi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler