YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Canlı yayındaki rüya tabiri gerçek oldu

Adana'da rüya tabircisinin canlı yayında "alışveriş yapmak için işe gitme" uyarısını dikkate almayan kişi kaza yaptı.

Canlı yayındaki rüya tabiri gerçek oldu

Adana'da uçurumdan düşerken rüya tabircisi tarafından kurtarıldığını gören kişi televizyon programındaki canlı yanında rüya tabircisine mesaj göndererek rüyasını anlattı. Rüya tabircisinin "Bu bir uyarıcı rüyadır, bu arkadaş bir alışveriş yapacak ancak bu işe şuan gitmesin" diye uyarmasına rağmen başka bir ile otomobil almaya giden kişi kaza geçirerek ölümden döndü.

Adana'da oto alım- satım işiyle uğraşan 42 yaşındaki Savaş Kırk, bundan yaklaşık bir ay önce rüyasında uçurumdan tam düşerken yerel bir televizyonda sunuculuğunu Arzu Yüksel'in yaptığı "Mavi boncuk" isimli programda rüya tabircisi olarak yayına katılan Mehmet Emin Kırgil'in (40) kendisinin baş parmağından tutarak kurtardığını gördü. Bunun üzerine Kırk, program sunucusuna SMS ile rüyasını anlatarak Kırgil'in yorumlamasını istedi.

Canlı yayında sunucu Yüksel, "Çok ilginç bir SMS geldi. Daha doğrusu çok ilginç bir rüyayı Savaş Kırk SMS ile bize anlatmış. Rüyasında uçurumdan düşerken, Mehmet Emin Kırgil beni başparmağımdan tutarak kurtardı. Bu ne anlama geliyor" diye sorduğuni söyledi.

Bunun üzerine Kırgil, "İnşallah Allah işini gücünü rast getirir. Bu arkadaşımız bir işe kalkışacak, bir alışveriş olacak. O işe şu an girmesini tavsiye etmiyoruz. Ticaret yapmamasını ya da ev değiştirmemesini tavsiye ediyoruz. Çünkü kendisine uyarıcı bir rüya gelmiş. Bizi de orada kurtarıcı görmesi onu uyarmamız içindir. Sevgili kardeşim alışverişlerine dikkat et, ticaretine dikkat et tavsiyesinde bulunuyorum. Ben yaptığı işine biraz daha dikkat etmesini rica ediyorum" dedi.

Olaydan 6 gün sonra otomobil almak için Aksaray'a giden Savaş Kırk, kaza yaptı. Başka bir otomobilin kendi aracına çarpması sonucu Kırk hafif yaralandı. Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Savaş Kırk, tedavisinin ardından bir gün sonra taburcu edildi.

Beni Allah korudu diyen Kırk, "Ben rüya tabirlerine inanmıyordum ama, bundan sonra inanacağım. Adana'ya geldikten sonra da Mehmet Emin hocaya SMS attım rüyanız gerçek oldu dedim" diye konuştu.

Mehmet Emin Kırgil, ise bu tür rüyaların uyarıcı rüyalar olduğunu belirterek, "Allah rüyalarla insanları uyarırı, bir işaret gönderir. Bizde bu rüyaları tabir ediyoruz. Ancak direkt insanlara kaza yapacaksın diyemiyoruz. Ben uygun bir dille uyardım, bugünlerde alışveriş yapmayın dedim ama arkadaş bizi dinlemeyip alışveriş yapmış. Ben programdan sonra sunucuya bu arkadaş iş yaparsa kaza yapacak demiştim. Ama ben 20 yıldır rüya tabiri yapıyorum amacımız insanlara kötüyü değil doğruyu göstermektir. Rüyalar insanları uyarmak iyiyi gösterme" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler