YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaspçılardan 'eşcinsel' savunması

Adana'da Deniz D.'yi dövüp, "Cep telefonunu birisine hediye ettin farzet" diyerek telefonunu gasp eden 3 kişi gözaltına alındı.

Gaspçılardan 'eşcinsel' savunması

Adana'da yolda yürüyen Deniz D.'yi dövüp, "Cep telefonunu birisine hediye ettin farzet" diyerek telefonunu gasp eden 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, eşcinsel olduğunu iddia ettikleri Deniz D.'nin telefonu kendilerine çıplak resimlerine bakmaları için verdiğini söyleyerek kendilerini savundu.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 21.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Gazipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Yolda yürüyen Deniz D.'nin yanına gelen 25 yaşındaki Eren A., 23 yaşındaki Burak A. ve 20 yaşındaki Şükrü G., cüzdanını ve cep telefonunu istedi. Ancak Deniz D., bu isteğe olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine üç arkadaş, Deniz D.'yi evire çevire dövüp cüzdanını ve cep telefonunu aldı. Gaspçılar içinde para bulamadıkları cüzdanı ve sim kartı verip telefonu aldıktan sonra Deniz D.'ye "Biz bu mahallenin çocuğuyuz, bizi burada herkes tanır. Sakın polise gitme, gidersen seni öldürürüz, telefonunu bir arkadaşına hediye ettin farzet, zaten sen bizi ihbar edene kadar telefonu elden çıkarmış oluruz" diyerek kaçtı.

Deniz D., olayın ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.

İLGİNÇ SAVUNMA
Şüpheliler, ifadelerinde Deniz D.'nin eşcinsel olduğunu belirtip kendileriyle birlikte olmak istediğini, ancak kabul etmediklerini söyledi. Bunun üzerine Deniz D.'nin, telefonundaki çıplak resimlerini göstermek istediğini ifade eden 3 şüpheli, "Şimdi benimle birlikte olur musunuz?' deyince şahsa tokat attıklarını, Deniz D.'nin de kaçınca telefonun kendilerinde kaldığını öne sürdü.
kaldı. Biz telefonu gasp etmedik" diyerek kendilerini savundu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler