YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sapığı linçten polis kurtardı

Adana'da, sokakta oynayan 8 yaşındaki erkek çocuğunu 'Sana karpuz vereceğim' diyerek evine götürüp, cinsel istismarda bulunan kişi her şeyi itiraf etti.

Sapığı linçten polis kurtardı

Adana'da, sokakta oynayan 8 yaşındaki erkek çocuğunu 'Sana karpuz vereceğim' diyerek evine götürüp, cinsel istismarda bulunan kişi her şeyi itiraf etti.

Adana'da, sokakta oynayan 8 yaşındaki erkek çocuğunu 'Sana karpuz vereceğim' diyerek evine götürüp, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 27 yaşındaki E.T. hakkında, 36.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olay 17 Haziran 2013'de, merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Şehitduran Mahallesi'nde meydana geldi. Ayakkabı imalathanesinde çalışan E.T., aynı mahallede oturan ve sokakta arkadaşlarıyla oyun oynayan erkek çocuğu A.B.'yi, iddiaya göre "Sana para vereceğim, güvercin vereceğim, karpuz vereceğim" diyerek evine götürdü. Burada çocuğa cinsel istismarda bulundu. Çocuk karşı koyunca "Kelleni kopartırım, bağırsaklarını sökerim" diyerek tehdit etti. Ardından da çocuğun eline karpuz verip "Kimseye söyleme" diyerek evine gönderdi. Evine giden çocuk, olayı ailesine anlattı.

LİNÇTEN POLİS KURTARDI

Olayın aslını öğrenmek için E.T.'nin evine giden çocuğun ailesi, içeride olmasına rağmen kapıyı açmayınca kapıyı kırıp, içeri girdi. Aile ile mahalle sakinleri, evin yatak odasındaki gizli bölmeye saklanan E.T.'yi bularak dışarı çıkardı. Öfkeli kalabalık tarafından linç edilmek istenen E.T., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Suçunu itiraf eden E.T., tutuklandığı nöbetçi mahkemedeki ifadesinde "Bir arkadaşımın verdiği cinsel istek artırıcı ilacı kullanmıştım. Sonradan yaptığımın doğru olmadığını anladım. Eylemimi yarıda bıraktım. Ben ne yaptım diyerek kafamı duvarlara vurdum. Bir süre sonra evime baskına geldiler. Çok pişmanım" dedi.

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, sanık E.T. hakkında 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 36.5 yıla kadar hapis cezası istendi.

E.T.'nin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

DHA

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler