YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit polisin eşinden anlamlı yardım

Bitlis’te 9 gün önce terör saldırısında şehit olan polis memuru Şaban Kılıçaslan’ın eşi, depremzedeler için yardım toplamaya başladı.

Şehit polisin eşinden anlamlı yardım

Bitlis’in Güroymak İlçesi’nde 9 gün önce terör saldırısında şehit olan Adanalı polis memuru Şaban Kılıçaslan’ın eşi İnci Kılıçaslan, Van’da meydana gelen depremi yüreğinde hissettiğini belirterek, depremzedeler için yardım toplamaya başladı.

18 Ekim’de, görev yaptığı Güroymak İlçesi’nde 4 arkadaşı ile şehit olan Şaban Kılıçaslan’ın eşi 3 çocuk annesi İnci Kılıçaslan, Van’daki depremzedelere gönderilecek yardımların Türk-Kürt kardeşliğini pekiştireceğini söyledi.

Eşinin acısının çok taze olduğunu söyleyen Kılıçaslan, "Benim eşim Doğu’da yeni şehit düştü. Bu durumu Türk-Kürt sorunu gibi göstermeye çalışıyorlar. Ama ben olaya öyle bakmıyorum. Acım çok taze. Eşimi çok seviyordum. Bu taze acımın içinde Van’daki depremde ölenleri izledikçe daha kötü oldum. Ben de sokakta kalan insanlara yardım için eşya toplamaya başladım" dedi. Van’daki depremzedelerin acısını paylaşmak için böyle bir şey yaptığını söyleyen Kılıçaslan şöyle konuştu:

"Bu yaptığımı kimse yanlış anlamasın. Ben içimden gelen sesi dinliyorum. Van’daki depremzedeler kadar içim yanıyor. Oradaki Kürt kardeşlerimin de benim acımı paylaştığına inanıyorum. Aslında devletin toplayacağımız yardımlara ihtiyacı yok. Asker, polis, devlet orada. Ama önemli olan kardeşliğin pekişmesidir. Herkesin beni desteklemesini istiyorum. Ben bir şehit eşiyim. Yaptığım hareketin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu göndereceğimiz malzemeler orada çok işe yarayacak. Oradaki insanlar üşümesin istiyorum."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler